Vereség Ausztriában


2010-07-21 21:56:17  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A Lombard Pápa 18 órakor a török élvonalban szereplő Genclerbirligivel játszott felkészülési mérkőzést az ausztriai Bad Tatzmansdorfban. Véber mester a Szűcs L. - Tóth G., Farkas A., Supic , Rajnay - Varga G., Gyömbér, Tóth N. - Abwo, Bárányos, Heffler kezdőt vélte a legjobbnak. Negyed óra elteltével Bárányos révén jutottunk előnyhöz, a tar középpályás Tóth Gábor csúsztatását passzolta a hálóba (1-0). Fél óra játék után egy kontrából Ermin Zec egyenlített (1-1). A második játékrészben a Genclerbirligi sort cserélt, miközben a pápaiaknál a mester három helyen változtatott, Dlusztus, Takács és Szabó állt be. A 64. percben a törökök Hursut jóvoltából megszerezték a vezetést, és ezzel a győzelmet is.
A Lombard legközelebb már tétmérkőzésen lép pályára, Szűcsék szombaton a Ligakupa első körében Szombathelyre látogatnak.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!