Csökkentek az üzemanyagárak


2010-07-21 13:45:34  | cikk: Tóth Tamara  | 


A múlt heti változatlanság után kettő forinttal csökkent a benzin, és három forinttal csökkent a gázolaj ára a hazai töltőállomásokon mától. A benzin átlagos ára így 339,5 forintra, míg a gázolajé 322 forintra „csökken”, de a töltőállomások árai között országosan akár 30 forintos árkülönbséget is tapasztalhatunk.
A hétfő reggeli forintgyengülés híre után meglepő ez az információ, azonban a múlt hét végén még erősödött a forint. A múlt péntekre 1,8 százalékot csökkent dollárban mérve a benzin ára, miközben a gázolajé 2,7 százalékot.
Idén - az árcsökkenések- és növekedések összegeként - a benzin 27 forinttal drágult az év eleji árhoz képest, a gázolaj literjéért pedig 28 forinttal kell többet fizetni, mint az év elején.
Az E85 üzemanyag átlagos ára 243 forint, autógázt 185 forintos átlagos áron vásárolhatunk.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!