Négyet rúgott a Lombard II, holnap újabb felkészülési mérkőzés


2010-07-21 12:35:02  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Jól halad a Lombard II felkészülése a bajnokságra, a Répcelak legyőzése után Nagy Mihály csapata legutóbb a Körmendet fektette két vállra. Eléggé álmosan kezdtek a mieink, ám 10 perc elteltével lábra kaptak a fiatalok és szép gólokkal eldöntötték a meccset. Előbb Németh indította Palkót, akit a kapus elütött. A büntetőt Kiss lőtte a kapuba 1-0. Öt perccel később Domján indításából Palkó fordult le a védőjéről és éles szögből szép gólt lőtt 2-0. A 25. minutumban Peric szabadrúgását Domján fejelte a jobb felső sarokba 3-0. A második félidőben több fiatal lépett pályára, nagy fölényben játszott a vendég gárda. Negyed órával a lefújás előtt Nyári cselezett ki két védőt, majd Birkás elé emelt, aki két higgadt lövő csel után a hosszú sarokba lőtt, beállítva ezzel a 4-0-s végeredményt. A Lombard II a Hajgató (Takács N.)- Peric (Tóth M.), Domján, Karácsony, Kaszás (Enyingi Marcell)- Kiss R., Hacker, Németh (Birkás)- Csepregi (Megyesi P.), Füredi (Nyári), Palkó (Horváth B.) kerettel diadalmaskodott, következő mérkőzésük július 22-én már hazai pályán lesz, 18 órától a Haladás II lesz az ellenfél a Perutz stadionban

Nagy Mihály: - Sok szép megoldást lehetett ma látni a gyerekektől és magabiztosan hozták a meccset. A mérkőzés elejével azonban nem vagyok elégedett, mert flegmán és nem odafigyelve kezdtünk és ezt egyetlen játékos sem engedheti meg magának.


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!