Két góllal jobbnak bizonyult a Tatabánya, a Genclerbirligi következik


2010-07-21 00:47:32  | cikk:  | 


Ma késő délután az NB II-es Tatabányával játszott felkészülési mérkőzést a Lombard Pápa. Véber György ezúttal azokat küldte pályára, akik korábban kevesebb lehetőséget kaptak, mivel szerdán a török élvonalbeli Genclerbirligi ellen is játszik egy barátságos mérkőzést a pápai csapat. A találkozó 3-1-es félidő után 4-2-es tatabányai sikerrel ért véget, a mieink találatait Jovánczai Zoltán és Mészáros Márk szerezték. A Lombard a következő összeállításban lépett pályára: Takács T. - Venczel, Fűzfa, Dlusztus, Mészáros - Zulevs, Takács P., Jovánczai - Rebryk, Germán, Szabó, csereként Quintero és Ossa is szóhoz jutott. A „Bányász” részéről Deme, Folmer egy-egy, Megyesi két alkalommal volt eredményes.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!