12 csapat részvételével zajlott a BótaKŐ Utánpótlás Labdarúgó Torna


2010-07-19 18:19:56  | cikk: Haraszti Gábor  | 


A Pápai Egyesített Labdarúgó Club szervezésében a 2001-es és 2003-as korosztály számára labdarúgótorna zajlott hétvégén a Perutz stadionban. A kupa célja a labdarúgás népszerűsítése mellett versenyzési lehetőség biztosítása volt a korosztályos utánpótlás csapatok részére. A meghívott együtteseket két csoportba sorsolták, mindkét korcsoportban a házigazdák két alakulattal képviselték a hazai színeket. Összességében elégedettek lehetünk a fiatalok hozzáállásával, hiszen a rekkenő hőség ellenére teljes erőbedobással játszották végig a 2x10 perces játékidőt. Schnellbach Imre a 2003-as csapatokat dirigálta a partvonal mellől, a fiatal edző a torna után elmondta: a szerencse a csoportmeccsek során ezúttal elpártolt a pápaiak mellől.
- Körbeverés volt a csoportunkban, az utolsó meccsen egy szentgotthárdi remi esetén a döntőbe kerültünk volna, ez azonban nem így alakult, így az 5.-6. helyért léptünk pályára, de az eredmény másodlagos, a lényeg, hogy a kicsik pályán legyenek, szokják a légkört, megszeressék a focit.

A torna végeredménye:

2003-as korosztály
1. Szentgotthárd
2. Szombathely
3. Ménfőcsanak
4. Celldömölk
5. PELC 1
6. PELC 2

Különdíjasok:
Gólkirály: Gongola Dominik (6gól) Szentgotthárd
Legjobb kapus: Mittnách Szabolcs Ménfőcsanak

2001-es korosztály
1. Veszprém
2. Szombathely
3. PELC 1
4. Ménfőcsanak
5. Gyirmót, PELC 2

Különdíjasok:
Gólkirály: Szűcs Máté (Veszprém) 8gól
Legjobb kapus: Dokter Matthew (PELC 1)

A szervezők ezúton is szeretnék megköszönni a Pápai Játékvezetői Csoport segítséget, hiszen a sípmesterek díjmentesen dirigálták a mérkőzéseket.

Részletes eredmények ITT és ITT!


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!