Pegazus Party vasárnap is


2010-07-18 20:15:22  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Pegazus Party vasárnap is főképe
A kicsit hidegebb, szelesebb időjárás ellenére is sokan kilátogattak ma a Várkertbe, a Pegazus Parádé utolsó, záró napjára.
Reggel 9 órától a Csiríz, kézműves játszóházak várták az érdeklődőket, ahol különböző figurákat készíthettek papírból.
4 évvel ezelőtt volt a repertoáron a Kutykurutty című bábburleszk, melyet Végh Zsolt színész és Kovács Norbert a társulat volt színésze játszottak a gyerekek legnagyobb örömére.
A délelőttöt a Muszkli Miska játékos ügyességi erőpróba zárta.
A délután a Rongyoszsák zenés bábjátékkal folytatódott 2 órától, amit a 2009/2010-es bábszínházi előadások első darabjaként tekinthették meg a gyerekek. A titkokat rejtő padláson játszódik ez az előadás, ahol egy láda mélyén talált rongyoszsákból mesék kerülnek elő.
A programból az idén sem maradhatott ki a játékos jubileumi ötpróba, melyen sok izgalmas feladat várta a versenyzőket, akiket petákkal jutalmaztak meg. A Pegazus Parádé három napja alatt mesebolt üzemelt, fizetni csak a petákkal lehetett. Volt babajátszó, állatetető, rejtvények, mini játéktér, felnőtt megőrző és bemutatkoztak a régi idők, nosztalgia játékai is.
A rendezvény a Pegazus Party-val zárult, melyben a Csacsogányok és Kaballó koncertjét élvezhették az ide látogatók. A Csacsogányok ezúttal Horváth Krisztina, a társulat ügyintézője, szervezője, Légmán Nikoletta színész és Hegedüs Gabriella színész voltak, Kaballó szerepét pedig Végh Zsolt alakította. A zenés, interaktív játékot a szülők is élvezhették, hisz közös énekléssel ért véget a műsor.
Az ötödik Pegazus Parádé ezúttal is tartalmas szórakozást nyújtott az egész családnak a hétvégére, folytatás jövőre.
- Nagyon remélem, hogy akik ellátogattak az idei parádéra megtalálták a számukra legszórakoztatóbb, legjobb programot. Sokat izgultunk az időjárás miatt, hisz tegnap még a nagy melegtől, ma már attól tartottunk, hogy elmossa az eső a műsort. Úgy gondolom, jól sikerült az ötödik, jubileumi parádénk. A Pegazus úgy repült, ahogy azt mi terveztük- mondta el Végh Zsolt igazgató, színész.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!