Szűcs marad a Lombardnál


2010-07-18 14:22:50  | cikk:  | 


Szűcs marad a Lombardnál főképe
Múlt héten a Nemzeti Sport számolt be elsőként arról, hogy a Lombard csapatkapitánya, Szűcs Lajos visszatérhet a Ferencvároshoz. Véber György vezetőedző az Esti Hírlap internetes oldalnak elmondta, valóban érdeklődtek a kapus iránt a zöld-fehérek, de a megadott határidőig nem történt előrelépés az ügyben, így Szűcs nem vált klubot.
„Az FTC megkeresését csak megerősíteni tudom. Bíró Péter tulajdonosnak volt Szűcs Lajos felé egy ígérete négy évvel ezelőtt, miszerint ha a Fradi bejelentkezik érte, akkor egy bizonyos összeg fejében elengedi az Üllői útra. A Ferencváros napok óta nem jelentkezett Bíró Péternél, így kapusunk jelezte a tulajdonosnak, hogy a maga részéről lezártnak tekinti az ügyet, és marad a Lombardnál" – nyilatkozta Véber. A Pápa vezetőedzőjének szavait Szűcs Lajos is megerősítette.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!