Segítség magyar és német nyelven


2010-07-16 16:41:22  | cikk: mo  | fotó: mo  | 


Segítség magyar és német nyelven főképe
Újra nyelvi ügyelet várja a Pápára látogató magyar és külföldi turistákat a hét öt napján a Fellner udvarban. Az ügyelet tavaly nyáron kísérleti jelleggel indult, akkor 60 órában nyújtottak segítséget a vendégeknek. Pápa Város Önkormányzata döntése nyomán idén egy hónapig, július 16-tól augusztus 16-ig igazítják útba a Pápára látogató turistákat – tudtuk meg Polgár Gabriellától, a kezdeményezés elindítójától. A vendégek átfogó képet kapnak a pápai nevezetességekről. A Fellner udvar bejáratánál egy századelős hirdetőoszlop várja az érdeklődőket Dani Tamás fotóival. Az udvarban Molnár Lajos Pápáról készült festményeit és grafikáit lehet megvásárolni.
A látványosságok feltérképezésében jelentős szerepet vállal Merész Gábor és Csabi lova, hiszen a vállalkozó kedvű vendégek hintóval is megközelíthetik a különféle pápai műemlékeket.
A nyelvi ügyelet július 16-tól augusztus 16-ig tart. Polgár Gabriella magyar illetve német nyelven igazítja útba a turistákat hétfő és csütörtök kivételével 10-12 és 15-19 óráig, a Fellner udvarban.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!