Presztízsgyőzelem: Pápa – Veszprém 3-1


2010-07-15 20:17:28  | cikk:  | 


„Jó iramú mérkőzésen megérdemelten nyertünk, ami azért fontos, mert az elmúlt időben nagyon sokat edzettünk.” - így értékelte Nagy Mihály, a Lombard II edzője a Veszprém elleni felkészülési mérkőzést. Bár a megyeszékhely csapata erősen tartalékos volt (a veszprémi kezdőcsapatból heten előzőleg az MTK ellen játszottak), a találkozó kemény küzdelmet és nagy iramot hozott. Az első félidőt követően döntetlenre álltak a csapatok, Peric szerzett vezetést a Lombardnak a 30. percben, majd a félidő végén Czvetkó egyenlített a veszprémiektől. A második félidőben fölénybe került a Lombard, ezúttal Paduts és Hacker értékesítette a pápai helyzeteket. A mérkőzés végeredménye: Lombard Pápa II - Veszprém 3-1 (1-1). Csapatépítési szempontokat szem előtt tartva és a nagy meleget is figyelembe véve Nagy Mihály a Lombard II-t kétféle felállásban küldte pályára, az I. félidő összeállítása: Hajgató - Peric, Domján, Borsos, Kaszás - Kiss T., Kiss R., Németh - Csepregi, Füredi, Palk. A második félidő csapata: Hajgató - Rétsági, Fazekas, Megyesi R., Füzi - Nagy N., Hacker, Somogyi - Nagy R., Paduts, Horváth B.
Az NB III-ban szereplő Lombard Pápa II július 5-én kezdte a felkészülést a 2010/2011-es bajnokságra. Nagy Mihály napi két edzést vezényel a fiúknak, az edzőnek három új játékost, Csepregi Tamást, Borsos Dánielt és a bosnyák Pericet kell beépítenie a csapatba. A következő felkészülési mérkőzésre július 17-én (szombaton) Répcelakon kerül sor délelőtt 10 órai kezdettel. A bajnokság augusztus közepén kezdődik.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!