Elismerés a tűzoltóinknak


2010-07-15 10:36:48  | cikk: mo  | fotó: mo  | 


Elismerés a tűzoltóinknak főképe
A május-júniusi viharok, esőzések okozta károk enyhítésében jelentős szerepet vállaltak a pápai tűzoltók. Pápán és kistérségében az utcákba, lakóépületekbe betörő víz megakadályozására és a károk elhárítására teljes szolgálati létszámmal vonult ki a Pápai Tűzoltóság. Németh Tamás tűzoltóparancsnok szakmai ajánlására Pápa város polgármestere az állomány 19 tagját a kárfelszámolásban végzett kimagasló munkájáért dicséretben és pénzjutalomban részesítette. A jutalmakat dr. Kovács Zoltán ma délelőtt adta át a parancsnokságon. Köszöntőbeszédében azt hangsúlyozta, hogy az időjárás okozta rendkívüli helyzetben sok helyen kellett egy időben jelen lenni és helytállni. Dr. Kovács Zoltán e helytállás elismeréseként javasolta, hogy pénzjutalomban részesüljenek azok a lánglovagok, akik ebben a rendkívüli helyzetben az általános hivatásban elvárható mérték felett teljesítettek.

Dicséretben és jutalomban részesültek:


Németh Tamás tű.alez.
Csillag István tű.szds.
Szalai Gábor tű.őrm.
Bereczki Péter tű.ftörm.
Gülch Ádám tű.őrm.
Kovács Péter tű.fhdgy.
Egyed Tamás tű.törm.
Soós Balázs tű.törm.
Jendrics Péter tű.törm.
Bene Péter tű.őrm.
Markács Zsolt tű.törm.
Réthi Imre tű.őrm.
Bauer Marcell tű.őrm.
Dombó Norbert tű.őrm.
Kerpics Tamás tű.őrm.
Németh Péter tű.zls.
Varga Gábor tű.zls.
Istenes László tű. törm.
Nagy László tű. őrm.
Ungvári László tű. fhdgy.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!