A Kisteleki Kertbarátok Pápán


2010-07-14 13:07:01  | cikk: Babos Petra  | 


Ma délben érkeztek városunkba a Kisteleki Kertbarátok, közel 35 fővel. A csapatot a pápai Kertbarát Népfőiskola részéről Antal György elnök és Farkas Tibor alelnök fogadta a Pápai Gazdasági Szakképző Iskola Tagintézményének udvarán.
- Herend érintésével, a porcelán gyár megtekintésével érkeztek Pápára a kistelekiek. Szállásuk a Pápai Gazdasági Szakképző Iskola Tagintézményének kollégiumában lesz. Most először járnak nálunk, reméljük, jól fogják érezni magukat ebben a szűk két napban. Ebéd után egy rövid pihenőt tartunk a nagy meleg miatt, majd a Somlóra kirándulunk délután, ahol néhány pincészetbe is ellátogatunk és megkóstoljuk a finom borokat. Holnap délelőtt városnéző túrára megyünk. Szeretnénk a Kékfestő Múzeumba, a Várkastélyba, a Református Kollégiumba a múmiához és a Nagytemplomba eljutni velük, majd egy kellemes sétát tenni a Várkertben a hosszú hazaút előtt - mondta el Antal György elnök, aki végezetül még hozzátette: - Mi majd augusztus 27-én kirándulunk el Pannonhalmára a pozsonyi kertbarátokkal együtt.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!