Húsos Családi- és Szakszervezeti Nap


2010-07-10 19:33:08  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Húsos Családi- és Szakszervezeti Nap főképe
Negyedik éve rendezi meg a „húsgyár” a Húsos Családi- és Szakszervezeti Napot a Vasas Sportpályán. A ma délutáni program Policzer József, a Pápai Hús 1913 Kft. ügyvezető igazgatójának köszöntőjével vette kezdetét, aki elmondta, a cég jól működik, a múlt esztendőt 262 millió Ft adózás utáni eredménnyel zárták. Az igazgató hozzátette, a húsos nap tavalyi rendezvénye nagyon sikeres volt és reméli, hogy idén is így lesz. Az ügyvezető rövid beszéde után, Harkai Attila, szakszervezeti vezető ismertette a délután programkínálatát.
- Délelőtt horgászversenyt szerveztünk a Húsos tóra, délutántól pedig a füves pályán kispályás foci várja az érdeklődőket, melyre összesen nyolc csapat nevezett. Főzőversenyt is hirdettünk, ami a legnépszerűbb programok közé sorolható, erre 24 lelkes „kukta csapat” jelentkezett. Körülbelül 1500 főt várunk a mai napunkra, akiket egy hideg frissítő itallal ajándékozunk meg - mondta el szakszervezeti vezető. A színes programok között légvár, pónilovas kocsikázás, kutyás- és dzsúdó bemutató, váradás, lövészet, zsákban futás, arcfestés valamint csoki evő- és csocsó verseny várta a kicsiket és nagyokat. A kellemes nap tombolasorsolással ér véget az esti órákban.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!