A Pápai Többcélú Kistérségi Társulás ülése


2010-07-09 12:15:56  | cikk: Babos Petra  | 


Tegnap délután 2 órakor tartotta a nyári szünet előtti utolsó ülését a Pápai Többcélú Kistérségi Társulás Társulási Tanácsa a Városháza nagytermében. A testület 29 fővel határozatképes volt, az ülést dr. Kovács Zoltán elnök vezette.
Az első napirendi pontban a 2010. évi költségvetés módosítását fogadta el egyhangúan a testület, majd a közoktatási feladatellátási, intézményhálózat működtetési és fejlesztési terv felülvizsgálatáról esett szó. Harmadik pontban a kistérség kulturális stratégiájának jóváhagyása következett, ahol egy közkincskerekasztal pályázat elszámolási koncepcióját tárgyalták, majd Fakász Tamás megyei építész tartott rövid tájékoztatót a Veszprém Megyei Területrendezési Terv módosításáról.
Vegyes ügyek keretén belül szó esett arról, hogy félautomata defribrillátort vesznek, amit a Kistérségi Irodában helyeznek majd el, mivel a buszpályaudvarhoz és a piachoz is egyaránt közel van. A Pápa-Csorna vasútvonalon közlekedő vonat megállóhelyeiről tárgyaltak még az ülés végén.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!