A Magyar Kézilabdázásért kitüntető címet kapta a város


2010-07-09 12:14:33  | cikk: Tóth Tamara  | fotó: Tóth Tamara  | 


A Magyar Kézilabdázásért kitüntető címet kapta a város főképe
A Magyar Kézilabdázásért kitüntető címet ajándékozott tegnap Pápa Város Önkormányzatának a Magyar Kézilabda Szövetség elnöksége. Sinka László elnök beszédében elmondta, a Szövetség és Pápa Város Önkormányzata közötti együttműködés véleménye szerint rendkívül sikeres és több mint 10 éves.
-A Magyar Kézilabda Szövetség a legmagasabb belső kitüntetésével ismeri el, és szeretné megköszönni az elmúlt 10 évben tapasztalt és érzékelt támogatást, amit Önök és személy szerint a polgármester úr a kézilabdasport fejlesztésében, valamint a Szövetség hazai és nemzetközi programjainak megvalósításában nyújtott - mondta Sinka László.
Mint mondta, azért is döntött jól az elnökség, mikor ezt a címet a városnak adományozta, mert szerinte meglehetősen egyedülálló és példaértékű dolgokat tapasztaltak a város sport iránti elkötelezettségéből. Hangsúlyozta, a város rendkívül sportszerető, nemcsak a kézilabdát támogatja.
Az elismerést dr. Kovács Zoltán vette át a város nevében.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!