Hazai pályán jól szerepeltek utánpótlás csapataink


2009-09-20 12:57:14  | cikk:  | 


Az U17-es csapat aratta a legnagyobb arányú győzelmet ezen a hétvégén. Marton Miklós fiai Gyirmót együttesével meccseltek és 3-0-ás félidő után 6-1-es győzelmet ünnepelhettek. A pápaiaknál Magasy Gergely kétszer, Birkás Tamás, Szabó Martin, Tóth Máté valamint Szabó Máté egyszer volt eredményes. Ezzel a győzelemmel már 12 pontos a csapat, ami a harmadik helyet jelenti a bajnoki tabellán. Folytatás jövő héten a Győri ETO ellen.

Az U-19-es másodosztályú bajnokságban a Radó Péter edzette PELC szintén Gyirmóttal mérte össze erejét. A hazaiak Róka Roland találatával 1-1-es döntetlennel vonultak az öltözőbe, ami a második remijük volt a hat találkozó során. A csapat a 6. helyről várhatja a folytatást, ellenfelük a Győri Dózsa lesz.

Az alsóbb korcsoportokban már nem beszélhetünk ilyen sikerekről, sajnos az U-13-asok egy igen nagy verésbe szaladtak bele Szombathelyen, Lantai Balázsék 7-0-val tértek haza. Nekik továbbra is várniuk kell első győzelmük megszerzésére.

Forsthoffer Tibor U-12-es alakulata is legszívesebben elfelejtené a hétvégi tapolcai kirándulást, a 90 perc 4-0-val ért véget, ami azt jelenti, hogy a pápaiak maradtak a 16. helyen.

A következő fordulóban:

8. forduló
  szeptember 25.
   16:00 PELC U-19 – Győri Dózsa SE
   18:00 PELC U-17 - Győri Dózsa SE

 szeptember 26. 10:00 PELC U-14 – Sopron
    12:00 PELC U-13 – Sopron

Haraszti Gábor


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!