Motorral vagy busszal?


2010-07-09 10:48:19  | cikk: HuHa  | 


Motorral vagy busszal? főképe
Különös bűncselekmény-baleset történt tegnap este Adásztevel községben, kaptuk a hírt Derczó Zoltán rendőrzászlóstól, a Pápai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztályának vezetőjétől. Egy helybéli fiatalember 20 óra körüli időben hazafelé tartott a faluban, amikor az egyik ismerős ház előtt meglátott egy segédmotor-kerékpárt. A férfi úgy döntött innen már motorral megy haza, felült a járműre és elhajtott vele. Bukósisakot nem hagyott a járművön a motor tulajdonosa, így anélkül kelt útra a fiatalember, aki mellesleg nem rendelkezik vezetői engedéllyel, ráadásul szeszes italt is fogyasztott. Nem is jutott messzire...a következő jobbos kanyarban kisodródott az útról és a szemközti buszmegállónak ütközött. A férfi könnyű sérülést szenvedett, a motor és a buszmegálló megrongálódott. A felvételek tanúsága szerint óriási szerencséje volt az alkalmi motorosnak, hiszen nem messze a villanyoszloptól csapódott a buszmegálló falának. Az ügyben a Pápai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztálya folytat nyomozást. Derczó Zoltán alosztályvezető elmondta, a férfi röpke motoros kalandjával több jogsértést is elkövetett, így gépjármű önkényes elvétele valamint ittas járművezetés bűncselekménye miatt és engedély nélküli járművezetés szabálysértése miatt folyik az eljárás ellene, a bukósisak használatának mellőzése pedig közigazgatási hatósági eljárást von maga után.
(Vajon, ha a buszmegállóban talál egy sofőr nélküli autóbuszt, azzal próbált volna továbbmenni?)

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!