Szűcs után újabb két meghatározó játékos iránt érdeklődnek


2010-07-08 19:50:14  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Szűcs után újabb két meghatározó játékos iránt érdeklődnek főképe
Úgy tűnik, kapósak az átigazolási időszakban a Lombard játékosai. A sárga-feketék csapatkapitánya, Szűcs Lajos iránt korábbi klubja a Ferencváros érdeklődik, a hálóőrön kívül a Pápa támadója és középpályása iránt is akadnak érdeklődők. David Abwo a téli átigazolási időszakban érkezett Pápára, a tavaszi szezon 12 mérkőzésén három gólt szerzett. A 24 éves támadót a következő időszakban a lengyel élvonalban szereplő Zaglebie Lublin csapata teszteli.
Gyömbér Gábort is megkörnyékezték külföldről, a csapat meghatározó középpályásának játékára az ukrán élvonalban szereplő Metallist Harkov szakvezetői figyeltek fel. A 22 éves játékos ügyében egyelőre egyeztetések folynak. Könnyen elképzelhető tehát, hogy megfelelő ajánlat esetén Szűcs Lajos, David Abwo és Gyömbér Gábor is hátat fordít a Perutz stadionnak, sőt az is előfordulhat, hogy a lista korántsem végleges, hiszen korábban a holland élvonalból Heffler Norbertre is szemet vetettek. Nagy kérdés persze, hogy a klub vezetőinek mik a távolabbi tervei: a Lombard Pápa kiárusítása vagy inkább egy NB I-es szinten meghatározó együttes kialakítása - a kettő ugyanis egyszerre nem, vagy csak nehezen működhetne. A szurkolók természetesen bíznak abban, hogy ezek a hírek pletykálnak bizonyulnak, és a debreceni bajnoki rajton a lehető legerősebb összeállításban fut ki a pályára Véber mester alakulata.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!