Bébiételt hozott a Teuton Lovagrend Pápára (frissítve)


2010-07-08 18:35:52  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Bébiételt hozott a Teuton Lovagrend Pápára (frissítve) főképe
Június közepén a Teuton Lovagrend bébi gyümölcsitalt és tápszert jutatott el városukba, most pedig ismét nagy mennyiségű bébiételt hozott Klaus Blos, a német Teuton Lovagrend nagymestere. A németországi bébiétel gyártó cég ezúttal gyermek vaníliás pudingot és csokoládés biomüzlit juttatott el a Városgondnokság Juhar utcai telephelyére.
- A Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálatnál nyilvántartott családok kapnak ebből az adományból, valamint óvodák, bölcsődék - mondta el hírportálunknak Maródiné Győrffy Viktória vezető családgondozó.
A Magyar Karitász pápai plébániai csoportja az élelmiszereket a rászorulók körében osztja szét, a megmaradt mennyiséget pedig az árvízkárosultak javára ajánlják fel – tette hozzá dr. Mail József apát plébános, a lovagrend priorja.

frissítés:

Klaus Blos az adomány elhelyezését követően megjelent Pápa Város Önkormányzatának Képviselőtestületi ülésén is. Ott röviden elmondta a képviselőknek, hogy 1996 óta jár Pápára és szívből segítenek, mert érzi, hogy mindig szeretettel fogadja a város őket. Fontosnak tarja, hogy amit idehoznak, mindig eljut azokhoz, akik rászorulnak. Ma 11 tonna, 45 ezer Euro értékű,72 ezer adag tejpudingból 28 ezer adag adományt raktak le a lovagok a Családsegítő Juhar utcai raktárépületénél. Dr. Kovács Zoltán és a képviselők több mint 10 éves munkájáért jegyzőkönyvi dicséretben, elismerésben és köszönetnyilvánításban részesítették Klaus Blost.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!