Országos vidékbajnokság Marcaliban


2010-07-08 13:33:22  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Országos vidékbajnokság Marcaliban főképe
Június 25 és 27-e között Marcaliban tették le sikerrel névjegyüket a Pápai SE úszói. Az országos vidékbajnokságon a pápaiakat hét sportoló képviselte, akik tovább javították eredményeiket, ami az érmek számában is megmutatkozott. Szabó Attila és Bene Péter vezetésével Szekeres Balázs, Rüll Máté, Rüll Ádám, Kertész Réka, Sztyehlik Sára, Benecz Fanni és Nagy Rebeka öregbítette Pápa városának hírnevét. Kun-Szabó István az eredményekkel igen, az időjárással viszont korántsem volt elégedett.

- Nyitott pályás verseny volt a bajnokság, a három napból csak a zárónapon volt napsütés, a többin az ellenfelek mellett az esővel és a szokatlan hideggel is meg kellett küzdenie a gyerekeknek. Már az első napon sikerült Sztyehlik Sára révén egy bronzot begyűjtenünk, ezt a folytatásban további érmek követték. A szezonból két verseny van hátra, előbb az országos gyermek-, majd az országos serdülő bajnokság van hátra, ahol remélem az 1.-6. hely valamelyikét sikerül elérni.

Ezüstérem

Sztyehlik Sára 200 hát

Bronzérem

Sztyehlik Sára 400 vegyes 
                     100 hát
Nagy Rebeka 200 gyors

Negyedik hely

Sztyehlik Sára 50 hát
Nagy Rebeka 800 gyors 
                   100 gyors 
                   400 gyors
Rüll Máté 50 mell

Ötödik hely

Kertész Réka 100 gyors 
                   200 gyors
                   400 gyors

Nagy Rebeka 100 hát 
                   50 gyors

Rüll Máté 100 mell 
              200 mell

Hatodik hely
Kertész Réka 50 gyors
                    800 gyors

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!