Pápán szorítottak honfitársaiknak a hollandok


2010-07-07 10:10:34  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Pápán szorítottak honfitársaiknak a hollandok főképe
A Pápai Bázisrepülőtéren dolgozó holland focidrukkerek és családtagjaik a Villa Classicában gyűltek össze kedd este, ahol az Uruguay – Hollandia világbajnoki elődöntőn szorítottak kedvenceiknek. A fanatikusok narancsmezben, vuvuzelákkal felfegyverkezve foglalták el helyeiket a kerthelyiségben. A 20 fős társaságtól megtudtuk, hogy 2:0-s holland győzelmet várnak, a döntőben pedig Németországot szeretnék ellenfélnek, mivel így lehetőség nyílna az 1974-es nyugat-németországi fináléért revansot venni (NSZK–Hollandia 2–1 G: Breitner, G. Müller, ill. Neeskens).
A németalföldiek végül 3-2- re nyerték a találkozót (G: van Bronckhorst, Sneijder, Robben, ill. Forlán, Pereira), így 1974 és 1978 után újra világbajnoki finálét játszhatnak, amelyben a német vagy a spanyol válogatottal csapnak össze.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!