Csányi az új MLSZ elnök


2010-07-06 14:10:20  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Csányi az új MLSZ elnök főképe
A Magyar Labdarúgó Szövetség mai tisztújító közgyűlésén a megjelent küldöttek dr. Csányi Sándort a szövetség új elnökévé választották. A 89 mandátummal rendelkező küldöttség közül 82-en szavaztak dr. Csányi Sándorra. Ezt követően titkos szavazással megválasztották az újonnan felálló elnökség tagjait is, a testületben Anthony Radev, dr. Bánki Erik, Berzi Sándor, dr. Borbély Zoltán, Dankó Béla, dr. Kovács Árpád, Tarsoly Csaba és Vizi E. Szilveszter kapott helyet.
A szövetség új elnöke megválasztása után tartott rövid beszédében elmondta: élete legnehezebb feladatát vállalta el, és a következő években ideje nagy részét a magyar labdarúgásnak szentelve mindent megtesz azért, hogy sikeresen irányítsa a szövetséget. Ezt követően külön megköszönte az amatőrök támogatását, akiknek jelentős áldozatokat kellett vállalniuk azzal, hogy függetlenségüket feladva támogatták a jelöltségét.
- Mindenkire számítok, aki szeretne tenni a magyar labdarúgásért. Az a tény, hogy labdarúgásunk minden szegmense, a profiktól az amatőrökön át a futsal- és a női bizottságig támogatott, komoly legitimációt ad, amely egyszersmind azt is jelzi, hogy megvan irántam a bizalom. Nem akarok különbséget tenni a testületek között, nem leszek a profik vagy az amatőrök elnöke, hanem a magyar futballé - fogalmazott az MLSZ új irányítója.
(mlsz.hu)

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!