Javában tart a munka a Perutzban


2010-07-06 13:59:59  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Javában tart a munka a Perutzban főképe
A Lombard Pápa a felkészülés második heténél jár. Véber György együttesével csütörtök óta már együtt készül a próbajátékosok mellett a három új igazolás, Tóth Norbert, Takács Péter és Zoran Supic is, valamint Germán Tamás is visszatért Pápára, aki az elmúlt idényt a holland másodosztályú FC Emmen csapatánál töltötte. Véber mester mint elmondta, maximálisan elégedett a játékosokkal, hiszen mindenki tökéletes fizikai állapotban tért vissza az öltözőbe.
- Az első négy nap rávezető jellegű volt, ezen a héten viszont már tartósabb terhelésnek vetjük alá a játékosokat. A másfél hét lezárásaként pénteken Pozsonyban a Slovan Bratislavával mérkőzünk meg, majd hétfőtől Tatán készülünk. Az ottani körülmények teljes mértékben megfelelnek nekünk, a fizikális és taktikai felkészültség mellett az egyéni képzésekre is nagy hangsúlyt tudunk fektetni. Az alapozás főpróbája a július 24-ei, Haladás elleni Ligakupa találkozó lesz.
A kerethez napokon belül egy védő valamint három nigériai labdarúgó csatlakozik.
- Biztos vagyok benne, hogy a következő transzferrel tovább erősödik és stabilizálódik a hátsó alakzatunk. A csatárkérdés továbbra is sarkalatos pont, Magyarországon nem sikerült megfelelő támadót találnunk, akit meg szerettük volna Pápára csábítani, máshova igazolt. Az afrikaiak közül az egyik Abwo, a másik Alex kaliberű játékos, a harmadikról nem sokat tudunk, csak dvd felvételeket láttunk róla, bízom benne, hogy legalább egyikük meggyőzi a szakmai stábot.

Képek:


Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!