Kapcsándi Zsolt – 250 gól


2009-09-19 21:58:04  | cikk:  | fotó: Haraszti Gábor  | 


Kapcsándi Zsolt – 250 gól főképe
A Bakonyerdő Elmax Vasas SE a 2009/2010-es bajnokság első hazai mérkőzését játszotta szombaton 16 órai kezdettel a városi Sportcsarnokban. A pápai csapat a jóval esélytelenebb Győrújbaráttal meccselt és az utolsó másodpercekben kapott góllal 26-27-es vereséget szenvedett. A találkozó egyik legjobbja az a Kapcsándi Zsolt volt, aki a tavalyi menetelés során az ifjúsági bajnokság gólkirálya lett. A mai bajnoki után a csapattársak mellett, dr. Áldozó Tamás, alpolgármester gratulált a teljesítményéhez.

– Nagyon jó volt a tavalyi szezon, végre hét év után teljesen összeállt a csapat, egységes ifjúsági csapatunk volt – kezdte a visszaemlékezést Zsolt. Összesen 250 gólt dobtam, amit a csapatnak köszönhetek. A bajnokikból kiemelkedik az Ercsi KSK elleni találkozó, amikor 30 gólt dobtam, sőt még fejjel is beköszöntem az ellenfél hálójába. Egyébként ez volt a búcsúmeccsem az ifjúságiak mezőnyében, sikerült tehát emlékezetessé tennem. Remélem az idei év is hasonlóan sikeres lesz, új csapatunk van, melynek gerincét a tavalyi ificsapat alkotja. Évkezdéskor óriási küzdelemben a Kanizsa ellen sikerült egy döntetlent kiharcolnunk. A mai vereség nagyon fájó, futottunk az eredmény után, úgy gondoltunk simán nyerhetünk, talán ez is volt a probléma. Jövő héten szeretnénk javítani,akkor a Veszprémi Egyetem csapatához fogunk utazni.

Haraszti Gábor


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!