Sikerrel zárult a kosártábor


2010-07-05 19:31:19  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Sikerrel zárult a kosártábor főképe
A Pápa-Damla KC évek óta sikerrel bonyolítja le az utánpótláskorúak számára szervezett nyári edzőtáborát. A helyszín legutóbb a Balaton part volt, idén azonban nem utaztak el a fiatalok, hanem a városi Sportcsarnokban csiszolták tudásukat Vajda Balázs és Hencsey Tamás segítségével. Az erőnléti tréningek mellett taktikai edzéseket is tartanak az edzők, a Körmend másodedzője örömmel mondott igent a felkérésre.
- Mint a korábbi években mindig, Vajda József ezen a nyáron is felkért, hogy tartsak pár edzést a fiataloknak, sajnos egyéb elfoglaltságaim miatt ez idén két foglalkozásra korlátozódott. A gyerekekkel elégedett vagyok, többségüket jól ismerem, jól állnak a munkához, bízom benne, hogy fejlődésükhöz nagymértékben hozzájárul ez a hét.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!