Sikeres kalandtábor a katonai bázison


2010-07-05 09:30:01  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Sikeres kalandtábor a katonai bázison főképe
Június 28. és július 2. között immár harmadik alkalommal szervezte meg kalandtáborát a Fighting Force SE. Ezúttal is gazdag programot állított össze a tábor vezetősége, a feladatokról Kasza László táborvezető számolt be.
- Lövészet, bátorságpróba, akadálypálya leküzdése, kalandtúra szerepelt a feladatok között, a Malom-tónál pedig kerékpártúrán, horgászversenyen, küzdősport vizsgán vehettek részt a fiatalok. A feladatok között a bandázáson volt a fő hangsúly, a gyerekek csapatokba verődve múlatták az időt, dartsoztak, fociztak, röplabdáztak vagy pókerben próbáltak szerencsét. Az időjárás kiváló volt, így mindenki jó hangulatban búcsúzott el társától, barátjától, a jövő évi viszontlátás reményében. Ezúton szeretnék köszönetet mondani a tábor lebonyolításában segítséget nyújtóknak, Tekán Kingának Horváth "Predátor" Lászlónak, Juhász Kálmánnak, Kasza Istvánnak valamint Szeibert Richárdnak.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!