Játszótéravató Homokbödögén


2010-07-02 18:00:33  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Játszótéravató Homokbödögén főképe
2007-ben indult útjára az egyik ételízesítő cég „Főzzön 8 játszóteret!” elnevezésű programja. Az eddigi három évben 28 biztonságos játszótér készült el mintegy 140 millió forintból. Évente kilenc, 5 millió forint értékű vadonatúj játszóteret avatnak az országban, a játék negyedik évadában Olvasztó-Váry Lászlóné, Palotai Györgyné és Papp Zoltánné fáradtságot nem ismerő munkájának köszönhetően ma már Homokbödöge is rendelkezik eggyel. A hölgyek szorgalmasan gyűjtötték a vonalkódokat és Fortuna segítségével ma megvalósult rég dédelgetett álmuk.
- Először nem is hittem el, hogy ránk esett a választás – emlékezett vissza Némethi Kálmán, a település polgármestere. Úgy gondolom, ismét gazdagodott a település, nem is beszélve a példaértékű összefogásról, hiszen három hölgy kezdeményezéséből egy kisebb mozgalom indult el. Bízom benne, hogy a gyerekek örömmel fogják birtokba venni a teret, és évtizedek múlva is a legkisebbek nevetésétől lesz hangos a környék.
Az átadóra ellátogatott Pápa város polgármestere, dr. Kovács Zoltán is, aki maga is besegített a gyűjtésbe.
- Az érdem és a dicsőség a három hölgyé, hiszen egy komoly összefogás zajlott a faluban, a szervezők engem is megkerestek, örömmel segítettem. A cég nagyon jó ötlete indult el három évvel ezelőtt, hiszen a szülők és nagyszülők gyermekeiket és unokáikat a legbiztonságosabb körülmények között szeretnék tudni, ez most itt is megvalósulhatott, mivel az elemek megfelelnek az úniós előírásoknak.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!