Jeles napokat ünnepelt a Nők Klubja


2010-06-29 21:02:07  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Jeles napokat ünnepelt a Nők Klubja főképe
Idén 41 éves a pápai Nők Klubja. Ez alakalomból egy összejövetelt tartottak ma délután a pápai Pedagógus Művelődési Házban.
- Ez a 12. év, hogy megünnepeljünk a jeles napokat a nyár elején. A mai napon az idei évben kerek születésnapjukat betöltött tagjainkat köszöntjük fel, 8 nőt és 1 férfit, akik 65, 70, illetve a 75. születésnapjukat ünnepelték az idei esztendőben. Bolla Zoltánnét (70), Dori Miklósnét (70), Horváth Jánosnét (70), Körös Norbertnét (75), Major Jánosnét (75), Rádi Imrénét (70), Rózsás Ferencnét (65), Sarus Istvánnét (70) és Süle Zoltánnét (75) leptük meg egy-egy szál virággal- mondta el Szabó Gyuláné, a klub vezetője.
A jó hangulatról a Munkácsy Zenestúdió énekesei gondoskodtak, akik a „Hogyan tudnék élni nélküled” című slágerrel kedveskedtek az ünneplőknek, de a Neoton és a Padödő néhány jól ismert darabja is felcsendült a délután folyamán.
Az alkalmon Baán Éva, a Pápai Nyugdíjasok Érdekvédelmi és Érdekképviseleti Egyesülete elnöke is köszöntötte a szép számban megjelenteket. Az est kötetlen beszélgetéssel, táncolással és közös énekléssel ért véget.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!