Kórustalálkozó


2010-06-27 22:38:08  | cikk: Tóth Tamara  | fotó: Tóth Tamara  | 


Kórustalálkozó  főképe
Mintegy 34 énekkar vett részt a Református Egyházi Napok Dunántúl című rendezvénysorozat szombati kórustalálkozóján, melynek a Petőfi Sándor Gimnázium adott otthont. Városunkat a Séllyei István Énekkar és a Pápai Református Gimnázium Énekkara képviselték, rögtön a találkozó elején szerepeltek, színvonalas előadásuk nagy sikert aratott a népes közönség soraiban. A Dunántúl szinte összes pontjából érkeztek a találkozóra: Tatáról, Szombathelyről, Alistálról, Bátorkesziről, Dégről, Császárról, Kaposmérőről, Neszmélyről, Ácsról, Komáromból, Vörösmartból, Alfaluból, Esztergomból és még Mezőszilasból is. A hangulat végig fergeteges volt, a zeneszerető közönség láthatóan jól érezte magát.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!