A Makám és a Tücsök zenekar koncertje a REND-en


2010-06-27 10:37:28  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


A Makám és a Tücsök zenekar koncertje a REND-en főképe
Az Allegro Alapfokú Művészetoktatási Intézmény népi hangszer szakán tanuló gyermekek alkotta zenekar népzenei összeállítását hallhatták a járókelők a Református utcán a Várkertben.
- Januárban kezdünk el Tücsök zenekar néven dolgozni. A név onnan ered, hogy kicsi gyermekek játszanak a zenekarban. Elsősorban városi rendezvényeken lépünk fel, de a tavasszal a Jókai Napokon, Balatonfüreden is szerepeltünk nagy sikerrel - mondta el Kovács Gyöngyi tanár.
A Makám együttes a világzene nemzetközileg elismert hazai követe. Szombaton délután a gyermekszínpadon is felléptek. Az együttes repertoárjával az ifjabb nemzedék megszólítására komoly szerepet szán, ezt jelzi a Szinbád és az Ákom bákom című műsoruk népszerűsége.
Mindkét koncertre a belépés ingyenes volt.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!