Miénk a színpad a REND-en


2010-06-27 01:33:19  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Miénk a színpad a REND-en főképe
Az esős idő ellenére, a REND második napján, szombaton délelőttől egész nap különböző csoportok, iskolák és együttesek léptek fel a Várkerti színpadokon a „Miénk a Színpad” című program keretén belül.
Elsőként a Hét Határ Zenekar lépett színpadra, majd az enyingi Tinódi Lantos Sebestyén Református Általános Iskola zenés-táncos összeállítását láthatták az érdeklődők. A csapat vezetője hírportálunknak elmondta, hogy először járnak Pápán és nagyon jól érzik magukat a rendezvényen, remélik, máskor is meghívást kapnak majd.
A gyermekszínpadon a Száz Póla nemesgörzsönyi óvoda kicsinyeinek néptáncbemutatóját és a nagygyimóti óvoda műsorát nézhették az arra járók.
A nap folyamán fellépett még a Nagybajomi Iskola, a Kaposvári Gimnázium, a kálmáncsai Vadvirág Néptáncegyüttes, a Csajági Református Általános Iskola, valamint a Mezőcsokonyai Református Egyházközség hittanosai is, de persze a pápai Tánc-Lánc Művészetoktatási Intézmény növendékei sem maradtak ki a fellépésekből, akiktől modern, társas és néptánc produkciókat nézhetett a közönség. Bemutatkoztak még a mezőlaki táncoslábú gyerekek is, a Csepű tánccsoporttal és a csurgói Csokonai Vitéz Mihály Református Gimnázium és Általános Iskola diákjai, akik szatmári és moldvai táncokat adtak elő.
A programot a tatai Kenderke Alapfokú Művészetoktatási Intézmény tanulóinak néptánc összeállítása zárta.
A közönség vastapssal jutalmazta a színvonalas produkciókat.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!