Csodás Hétköznapok a REND-en


2010-06-26 10:23:21  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Csodás Hétköznapok a REND-en főképe
Tegnap délután 2 órától kezdetét vette a REND című három napos programsorozat.
Csodás hétköznapok címmel gyermekelőadásra várták az érdeklődőket - 4-104 éves korig - a Várkert szabadtéri színpadnál.
„Tágas égen andalog…” kezdődött a jól ismert dal az Égből pottyant mesékből. Levente Péter először is színpadra hívta a gyerekeket, majd kiválasztott közülük egy kisfiút és egy kislányt, akiket megkért, hogy változzanak felnőtté, képviseljék a többi gyermeket, ő pedig átváltozik az ő gyermekükké. Így vette kezdetét a mese, aminek alapja a valós világ: az, hogy a gyermek felnő, elszakad szüleitől, megismeri a világot, családot alapít és gyermeke lesz, aki ugyanúgy felnő, mint ahogyan egyszer ő is felnőtt.
- Ez az előadás nem olyan, mint a többi színházi darab, amely közönség nélkül is működhet, illetve a közönség csak befogadóként van jelen, hanem itt interaktív színházi játék van, amely közönség nélkül el sem kezdhető. A játék titkát Levente Péter a közönséggel együtt deríti fel,
a muzsika titkát Habók János tárja a közönség elé, a mesét pedig én, Döbröntey Ildikó mesélem el. Úgy gondolom, előadásunk elsősorban a kicsiknek szól- mondta el az írónő.
- Minden alakalommal felléptünk a REND-en, hitünkből előadódóan vagyunk itt. Pápán már nem először jártunk, de nagyon örülünk, hogy az idén is meghívást kaptunk e rangos eseményre - tette hozzá Levente Péter.
Ma délelőtt 10 óra 30 perctől a nagysátorban A szerelem méltósága címmel tartanak előadást.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!