Csökkent a koronavírussal érintettek száma


2020-09-29 21:14:02  | cikk: HuHa  | 


Csökkent a koronavírussal érintettek száma főképe
Hétfőről keddre minimálisan csökkent a koronavírussal fertőzöttek száma és a hatályban lévő karanténok száma is. A szeptember 29-i adatok szerint az elmúlt 24 órában a hatóság 2 személyt helyezett zárlat alá, egyikük már elkülönítés alatt állt, a másik személy pedig megfigyelésből került át zárlat alá. Ezen túl 21 pápai járványügyi megfigyeléséről is határozott a hatóság.
Mindezek mellett több karanténhatározat feloldásáról is döntöttek: 7 fő zárlat alá helyezését oldották fel, ugyancsak 7 személy esetében szüntették meg az elkülönítésről szóló határozatot és 23 pápai járványügyi megfigyelése szűnt meg.
Mindezek alapján, szeptember 29-én 28-an állnak zárlat alatt, 28 elkülönítés van hatályban és 91-re csökkent a megfigyelések száma. Az összes hatályban lévő karantén száma 147.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!