Ismét felfelé kúszik a fertőzöttek száma


2020-09-28 21:10:01  | cikk: HuHa  | 


Ismét felfelé kúszik a fertőzöttek száma főképe
Szeptember 28-án, hétfőn a járványügyi adatok a fertőzöttek és az összes karanténban lévő pápaiak számának emelkedéséről szólnak, de több személy karanténhatározata lejárt, illetve feloldotta azt a hatóság.

Mindez a számok nyelvére lefordítva azt jelenti, hogy az elmúlt 24 órában 6 főt helyeztek zárlat alá, de közülük 2-en már elkülönítés, 2-en pedig megfigyelés alatt álltak. Járványügyi elkülönítésről nem hoztak határozatot, az újonnan megfigyelés alá helyezettek száma pedig 7.
A mérleg másik oldalán 2 pápai zárlatának feloldása, 1 fő elkülönítésének megszüntetése és 3 személy megfigyelésének lejárása, illetve feloldása áll.

Így összességében jelenleg 33-man állnak zárlat alatt, 31 személy elkülönítés alatt van és 94 fő esetében van hatályban járványügyi megfigyelés. Vagyis a 24 órával korábbi adatokhoz képest a zárlat alatt állók száma 4-gyel emelkedett, 3-mal kevesebb elkülönítő határozat van hatályban és 2-vel több a járványügyi megfigyelés alatt lévők száma.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!