Nem indult jól az idény


2020-09-28 12:34:58  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Nem indult jól az idény főképe
A megyei első osztályú kézilabda bajnokság első fordulójában Ősi csapatától egygólos vereséget szenvedett a Bakonyerdő Pápa.

A bajnoki nyitányon természetesen győzelemre készült a pápai csapat, mely meglehetősen hullámzó teljesítménnyel rukkolt elő. A félidőben három góllal a vendégek vezettek, sőt szünet után volt már hét találat is az előnyük, ám a pápaiak nem adták fel és egészen egy gólig fel tudtak zárkózni. Sajnos a sok technikai hiba miatt egyenlíteni nem sikerült, így fordítani sem, egy nyerhető meccsen maradt alul a vendéglátó együttes.

Bakonyerdő Pápa - Ősi Andreotti SE 31-32 (11-14)

Kapcsándi Zsolt: Igazi ki-ki meccs volt, sajnos a szerencse nem pártolt mellénk. El kell azonban ismerni, rengeteg technikai hibánk, labdakezelési problémánk volt. A második félidő elején az öltözőben maradtunk, de védekezés jól működött. Érdekes volt a játékvezetői felfogás, könnyű síppal kaptunk a két perceket, sajnos későn hittük el, hogy nyerhetünk.

A bajnokság október 4-én Szombathelyen folytatódik.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!