Hétvégi járványügyi adatok


2020-09-27 20:35:06  | cikk: HuHa  | 


Hétvégi járványügyi adatok főképe
Pénteken, szeptember 25-én este 29 pápai esetében volt hatályban járványügyi zárlat, 38 volt az elkülönítés, 119 a megfigyelés alatt állók száma. A hétvégén újabb karanténhatározatokat kellett kiadni a hatóságnak, ugyanakkor többet feloldottak, vagy lejártak.
Szombat estére 5 fő zárlat alá helyezéséről határoztak, közülük 3-man már elkülönítés alatt álltak, 1 új elkülönítést rendeltek el és 11 főt járványügyi megfigyelés alá helyeztek. Ugyanezen időszakban 5 pápai zárlatát, 3 személy elkülönítését és 1 személy megfigyelését feloldották, 9 esetben pedig lejárt a megfigyelés hatálya.
Az elmúlt 24 órában, azaz szeptember 27-e estére újabb karanténhatározatokat nem adott ki a hatóság, 28 személynek pedig lejárt a megfigyelése. Így vasárnap este 29-en vannak zárlat alatt, 34 elkülönítésről szóló határozat van hatályban és 92 pápai járványügyi megfigyelés alatt áll, a hatályban lévő karanténok száma összesen 155.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!