29/38/119 - ismét nőtt a koronavírussal érintettek száma városunkban


2020-09-25 22:08:41  | cikk: HuHa  | 


29/38/119 - ismét nőtt a koronavírussal érintettek száma városunkban főképe
A tegnapi után, ma, szeptember 25-e délutánra ismét 5-tel emelkedett a fertőzöttek száma Pápán, így 29 zárlat van hatályban jelenleg, mivel 2 személy esetében viszont feloldották a zárlatról szóló határozatot.
A mai adatok az elkülönítés alatt állók számának az eddiginél nagyobb mértékű emelkedéséről szólnak: 12 ilyen határozatot adott ki a hatóság az elmúlt 24 órában, 4 esetben megszüntették az elkülönítést, egy korábbi elkülönítés alatt állót pedig zárlat alá helyeztek.
Az újonnan regisztrált pozitív esetekhez kapcsolódóan a járványügyi megfigyelések száma is megnőtt, 28-an kerültek megfigyelés alá, 1 ilyen karantént meghosszabbítottak, 1-et kérelemre feloldottak és 20 pápai megfigyelése pedig lejárt.
Összességében 186-an vannak pillanatnyilag karanténban a városban, ebből 29 a zárlat, 38 az elkülönítés és 119 a járványügyi megfigyelés.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!