Újabb 5 fertőzött városunkban


2020-09-24 21:09:03  | cikk: HuHa  | 


Újabb 5 fertőzött városunkban főképe
Dr. Áldozó Tamás polgármester szerda kora délutáni sajtótájékoztatója óta ma, szeptember 24-e kora estére újabb 5 fertőzöttet azonosítottak Pápán, őket zárlat alá helyezték. A zárlat alatt állók száma összességében azonban csak 3-mal emelkedett, 23-ról 26-ra, mivel a hatóság 2 korábban elrendelt zárlatot feloldott, vagyis a gyógyultak száma is emelkedett.

Az újabb fertőzöttekkel párhuzamosan emelkedett a járványügyi megfigyelések száma is a kontaktkutatások miatt, az elmúlt 24 órában 16 új megfigyelésről szóló határozatot adott ki a hatóság, 6 pápai esetében azonban feloldották, vagy lejárt a megfigyelés. Így a járványügyi megfigyelés alatt állók száma 10-zel, 114-re emelkedett szerdáról csütörtökre.

Elkülönítésről 1 személy esetében döntött a hatóság, ugyanakkor 1 ilyen határozatot fel is oldottak, így az elkülönítés alatt állók száma változatlanul 31.
Összességében tehát jelenleg 171-en vannak karanténban városunkban.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!