33 új karanténhatározat


2020-09-22 19:50:12  | cikk: HuHa  | 


33 új karanténhatározat főképe
Szeptember 21-ről szeptember 22-re, 33 új karanténhatározatot adott ki a hatóság a koronavírussal való érintettség kapcsán. Ebből 3 személy esetében zárlat elrendeléséről döntöttek, 8 pápait elkülönítés hatálya alá vontak és 22 főt járványügyi megfigyelés alá helyeztek.
Az elmúlt 24 órában több karantén feloldásáról is döntöttek. 4 zárlatot és 4 elkülönítést feloldottak, határoztak 2 személy megfigyelésének feloldásáról, 10 fő járványügyi megfigyelése pedig lejárt.
Így ma, szeptember 22-én 23 megerősített pozitív eset van városunkban, 30 személy esetében van érvényben elkülönítés és 108 fő áll járványügyi megfigyelés alatt, vagyis pillanatnyilag összesen 161-en vannak karanténban.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!