Több fertőzött, kevesebb karantén


2020-09-19 20:59:30  | cikk: HuHa  | 


Több fertőzött, kevesebb karantén főképe
Összesen 3-mal emelkedett a megerősített, pozitív esetek száma városunkban péntekről szombatra, miután a hatóság 4 új fertőzöttet zárlat alá helyezett, 1 személy esetében pedig feloldotta azt.
Elkülönítésről szóló határozatokat is hoztak, méghozzá 5 esetben, ez sajnos negatívan befolyásolhatja majd a fertőzöttek számát a következő napokban.

Jó hír viszont, hogy 18 járványügyi megfigyelés lejárt, 1 személy esetében pedig feloldották a megfigyelést és csupán 6 pápainál rendeltek el ilyen karantént.

Összegezve az elmúlt 24 óra járványügyi változásait az mondható el, szeptember 19-én 26-an vannak zárlat alatt, 28 pápai esetében van hatályban elkülönítésről szóló határozat és 98-an állnak járványügyi megfigyelés alatt. A karanténban lévők száma összesen 152.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!