Vesztergom: Közös megegyezéssel távoztam


2010-06-21 12:31:09  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Vesztergom: Közös megegyezéssel távoztam főképe
Mint arról korábban beszámoltunk, június 2-án felállt a Bakonyerdő Elmax Vasas SE ifjúsági és felnőtt csapatának kispadjáról Vesztergom Zoltán, korábbi vezetőedző. A miértekről Pozsgai László a BEVSE szakosztályvezetője múlt héten úgy nyilatkozott, miszerint: „…a fiatal játékosokkal nem találta meg a közös hangot, illetve a mérkőzéseken tanúsított magatartása sem volt olyan, amit a vezetőség szeretett volna, így megköszönve eddigi munkáját, elváltak útjaink.” Természetesen megkerestük a másik felet is, Vesztergom Zoltán készségesen állt honlapunk rendelkezésére.
- Nem volt meglepetés a döntés, hiszen Pozsgai László már februárban jelentette, hogy az önkormányzat döntése alapján kevesebb támogatásban részesül a klub, ami azt is jelenti, hogy nem tudnak főállásban alkalmazni. A bajnokság végeztével – ahol a felnőtt csapat kivívta a bennmaradást, az ifjúságiak nyakába pedig bronz került - a szakosztályvezetővel abban maradtunk, hogy a korábban megbeszélteknek megfelelően közös megegyezéssel külön utakon folytatjuk, békében váltunk el. Az viszont nem fedi a valóságot, miszerint nem jöttem ki a csapat játékosaival, úgy gondolom mindenkivel jó kapcsolatot ápoltam, emellett az sem igaz, hogy vezetőség menesztett, hiszen két vezetőségi tag Horváth Károly és Fodor Sándor tavaly elhunyt, ráadásul Szűcsné Kuti Zsuzsa sem vesz részt az érdemi munkában, így egyesületi vezetőség gyakorlatilag nincs is. Azt nem tagadom, hogy a mérkőzések alatt 1000 fokon égek, mivel egy vehemens típusú edző vagyok, de mindezt a sportszerűség határain belül tettem. A távozást követően egy őrző-védő cégnél helyezkedtem el, az új munkám sajnos nem teszi lehetővé, hogy a kézilabdával foglalkozzam, így ez most kicsit háttérbe szorul.
Vesztergom Zoltán a 2000/2001-es pontvadászatban játékosként, 2006 nyarától vezetőedzőként segítette a pápai csapatot.


Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!