Néggyel kevesebb fertőzött


2020-09-18 20:15:46  | cikk: HuHa  | 


Néggyel kevesebb fertőzött főképe
Mind a fertőzöttek számában, mind a járványügyi megfigyelés alatt állók számában csökkenés következett be az elmúlt 24 órában a szeptember 18-ai adatok szerint. A járványügyi érintettséget mutató számok belső dinamizmusa továbbra is megvan, a hatóság új karanténhatározatokat adott ki, de szűntetett meg korábban kiadottakat és jelentős a lejárt karanténok száma is.

Mindez konkrétan az alábbiakat jelenti: csütörtökről péntekre 1 főt zárlat alá helyeztek - ő már járványügyi megfigyelés alatt állt -, vagyis 1 új megerősített, pozitív esetet regisztrált a hatóság. Elrendelték 3 pápai elkülönítését és 3 esetben járványügyi megfigyelésről hoztak határozatot.
A koronavírus fertőzéssel újonnan érintettek mellett többen viszont kikerültek az érintettek köréből. Figyelemreméltó, hogy 5 fő zárlat alá helyezését feloldották és 13 személynek lejárt a járványügyi megfigyelése.

Így szeptember 18-án 23 pápai fertőzöttről van információ, 23 személy áll elkülönítés alatt és 111 járványügyi megfigyelés van hatályban. Az összes karantén száma 157, de az is ismert, hogy a fertőzés második hullámában Pápán eddig már 555 fő esetében feloldották a karantént.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!