Nincs fertőzött a Perutz FC-nél


2020-09-18 09:57:46  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: eto.hu  | 


Nincs fertőzött a Perutz FC-nél főképe
A Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Kupára vonatkozó előírásának megfelelően szerdán reggel a Perutz FC játékosain és a stáb minden tagján koronavírustesztet végeztek.

- A péntek reggeli értesítés szerint minden labdarúgónknak és stábtagunknak negatív lett a koronavírus-tesztje - mondta Glatz Lajos ügyvezető. - Az eredmények ismeretében teljes kerettel készülhetünk a szombaton 20 órakor kezdődő WKW ETO FC Győr elleni mérkőzésre. A szombati találkozón bár nem kötelező, de minden nézőnek ajánljuk, hogy viseljen maszkot, használjon kézfertőtlenítőt és tartsa be a minimum másfél méteres távolságot.

Az ügyvezető hozzátette, a klubházban kötelezővé tették a maszkhasználatot, ahova az arra jogosultak csak negatív Covid teszteredménnyel léphetnek be. A kupameccset a bérlettel rendelkezők ingyen tekinthetik meg, a felnőttek 800, a nyugdíjasok és a diákok 400 forintért válthatnak jegyet.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!