Csökkent a fertőzöttek, emelkedett a megfigyelés alatt lévők száma


2020-09-17 21:43:14  | cikk: HuHa  | 


Csökkent a fertőzöttek, emelkedett a megfigyelés alatt lévők száma főképe
31-ről 27-re csökkent a fertőzöttek száma az elmúlt 24 órában - ez derült ki a szeptember 17-ei járványügyi adatokból. A hatóság 4 személyt helyezett zárlat alá, ugyanakkor 8 fő zárlat alá helyezését megszüntették. Szerdáról csütörtökre 6 pápai elkülönítését rendelték el, de 1 személy elkülönítésének feloldásáról is döntöttek.
Hasonló dinamizmus mutatkozik a járványügyi megfigyelés alá helyezettek számában is, 16 esetben hoztak ilyen határozatot, de 12 fő megfigyelése lejárt, így minimálissal változott az összes megfigyelés száma.

Mindezeket összegezve elmondható, hogy jelenleg összesen 168-an vannak karanténban, ebből 27 a megerősített, pozitív eset, 20-an állnak elkülönítés alatt és 121-re emelkedett a járványügyi megfigyelések száma.


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!