Az MSZP Pápán is átadta tanszer-adományait a rászorult családoknak


2020-09-17 08:46:41  | cikk: Babos Petra  | fotó: MSZP Pápa  | 


Az MSZP Pápán is átadta tanszer-adományait a rászorult családoknak főképe
A párt helyi szervezete a kialakult vírushelyzetben idén már második alkalommal nyújtotta át adományait a szociálisan hátrányos helyzetben élő családok részére. A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Pápai Csoportja fogja eljuttatni a rászoruló családok számára azt a 80.000 forint értékű tanszer- adományt, amelyet tegnap délelőtt a párt Korvin utcai irodájában Grőber Attila és Kovács József önkormányzati képviselők, valamint Zsédenyi Péter választókerületi hálózatszervező nyújtott át Pintér-Papp Eszter intézményvezető részére.
A Magyar Szocialista Párt Országos Elnökségének 2020. szeptember 05- i döntése alapján a Párt Szolidaritási Alapja választókerületenként hagyott jóvá keretösszeget az őszi iskolakezdést támogató hasonló karitatív célokra. Pintér-Papp Eszter intézményvezető örömét fejezte ki annak kapcsán, hogy az MSZP is támogatta a felhívásukat és olyan eszközöket vásároltak , amelyek valóban segítséget nyújtanak azoknak a családoknak,akik egészen biztosan nem vagy nehezen engedhetnék meg maguknak ezen plusz kiadásokat - tájékoztatta hírportálunkat Kovács József önkormányzati képviselő.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!