Karanténban a Pápa Városi Televízió


2020-09-16 22:37:57  | cikk: HuHa  | 


Karanténban a Pápa Városi Televízió főképe
Újabb karanténhatározatok kiadásáról és korábbiak megszüntetéséről szólnak ma is a járványügyi adatok. Információink szerint 2 újabb pápait helyezett zárlat alá a hatóság, ők megerősített pozitív esetnek számítanak és 10 főt járványügyi megfigyelés alá helyeztek. Ugyanakkor 3 személy zárlat alá helyezését és 2 fő elkülönítését feloldották, továbbá 2 fő járványügyi megfigyelését is megszüntették kérésükre, a negatív teszteredmény bemutatását követően, 2 személynek pedig lejárt a megfigyelése.

Így a szeptember 16-ai, ma délutáni adatok szerint 31 fő esetében van hatályban zárlat, 15-re csökkent az elkülönítések száma és 117 pápai áll járványügyi megfigyelés alatt. Az elrendelt karanténok száma jelenleg összesen 163.
A Pápa Városi Televízió stábja is érintetté vált a koronavírus járvánnyal - derült ki ma délután. Az intézmény egyik munkatársa megfertőződött a vírussal, pozitív teszteredménye ma érkezett meg, az érintett kolléga azonban már a múlt hét eleje óta nem dolgozott. A hatóság a városi tévé stábját ma este járványügyi megfigyelés alá helyezte. A televízió munkatársai a karantén elrendeléséig tették a dolgukat, így a szeptember 16-ai adás rendben elindult. A következő napok műsorait home officeban igyekeznek megszerkeszteni az elmúlt napokban forgatott helyszíni anyagokból.
Ez a pillanatnyi helyzet szerint azt jelenti, hogy a Végre Péntek magazin szeptember 18-án adásba kerülhet és a hétvégi összefoglaló műsorok is várják a nézőket szombaton és vasárnap. Az viszont már biztos, hogy pénteken és hétfőn a stáb nem tud hírműsort készíteni - tudtuk meg Varga András főszerkesztőtől, aki a továbbiakra nézve nem tudott pontos információval szolgálni. Hangsúlyozta, a Pápa Városi Televízió munkatársai szigorúan betartják a hatóság által elrendelt karanténszabályokat és amint lehetővé válik, folytatják a munkát és a lakosság tájékoztatását a város történéseiről. A hírt a szerda esti híradóban közölték a nézőkkel és megértésüket kérték a kényszerű műsorváltozás miatt.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!