Koronavírus: Tesztelik a Perutz FC-t


2020-09-15 16:47:31  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: hazipatika.com  | 


Koronavírus: Tesztelik a Perutz FC-t főképe
Hétvégén a MOL Magyar Kupában NB I-es, NB II-es, NB III-as, sőt megyei csapat is pályára lép. Kérdés, hogy a járványügyi intézkedésekkel összhangban milyen előírásoknak kell, hogy megfeleljenek a résztvevők. Míg az első és másodosztályban folyamatosan tesztelik a játékosokat, az NB III-ban és a megyei osztályokban ilyesmi aligha fér bele a klubok költségvetésébe.

- Az MLSZ elnöksége - összhangban a járványügyi hatóságok intézkedéseivel - határozott döntéseket hozott annak érdekében, hogy minél kevesebb játékos és stábtag fertőződjön meg koronavírussal - mondta Sipos Jenő, az MLSZ szóvivője az nso.hu-nak. - A szövetség meghatározta a követendő egészségvédelmi protokollt. Az NB I-es és NB II-es csapatokkal találkozó együttesek játékosainak és stábtagjainak kötelező lesz vírustesztet végezniük, a pályára lépéshez három napnál nem régebbi negatív eredmény szükséges. Az alacsonyabb osztályú csapatok esetében a tesztelés költségeit az MLSZ magára vállalja.

Glatz Lajos, a Perutz FC ügyvezetője arról tájékoztatta hírportálunkat, hogy a szeptember 19-én a Győrrel találkozó csapat játékosait és stábtagjait szeptember 16-án szerdán reggel tesztelik. Természetesen csak azok léphetnek pályára hétvégén, akik negatív tesztet produkálnak.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!