Talitha Kúmi koncertje a ferences templomban


2010-06-20 21:50:24  | cikk: Babos Petra  | fotó: Babos Petra  | 


Talitha Kúmi koncertje a ferences templomban főképe
Zenei barangolások címmel öt alkalomból álló koncertsorozatot indítottak a pápai Barát utcai ferences templomban, melyek áprilistól augusztusig kínálnak kellemes kikapcsolódást az érdeklődőknek.
A veszprémi Talitha Kúmi együttes keresztény témájú akusztikus zenei koncertjét hallhatták az ide látogatók ma este 6 órától,.
- Együttesünk 10 éve alakult Veszprémben. Öt taggal jöttünk Pápára (Hevér Hajni- ének és furulya, Horváth Imre-dob, Triebl László –gitár, Farkas Rajmund – basszusgitár és Szabó András a vezetőnk). Egy keresztény, könnyűzenei koncertre invitáltuk a pápaiakat, szeretnénk a magyarországi keresztényeket „felrázni”, a különböző gyülekezetekhez eljutni és bátorítani a hívőket, hogy hirdessük együtt az evangéliumot - mondta el Farkas Margit, az együttes tagja, ügyintézője.
A koncertre a belépés díjtalan volt.

Július 11-én Reiter Gábor, a saarbrückeni Nemzeti Színház trombitaművésze látogat el a ferences templomba.


Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!