Pontot érdemeltek volna


2020-09-08 10:07:47  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Pontot érdemeltek volna főképe
Az NB II-es női labdarúgó bajnokság második fordulójában legalább egy pontra rászolgált volna a Pápai Egyesített Labdarúgó Club csapata.

Első hazai meccsüket játszották Tóth Ferenc tanítványai, akik a bajnoki nyitányon a jobb erőkből álló Magyar Labdarúgó Egylettől egy hosszú, fárasztó utazás után rekkenő hőségben nagyarányú vereséget szenvedtek. A második játéknapon a Nimród SE látogatott a Perutz stadionba, a fővárosiak nem voltak ismeretlenek a mieink számára, hiszen egy héttel korábban a Magyar Kupában már találkoztak, akkor a Nimród jutott tovább.

A pápai találkozó hazai szempontból jól indult, hiszen a 20.percben Gyarmati Renáta megszerezte a vezetést a PELC-nek, az egygólos előnyt hősies védekezéssel sikerült a szünetig megőrizni. A második félidőben szögletből egyenlített a Nimród, majd Drexler megfordította az eredményt. A hajrához közeledve az egyik vendég védő kezére pattant a labda a tizenhatoson belül, ám a játékvezető továbbot intett. Az 1-3-as végeredmény egy kontrából a 91.percben született meg.

- Teljes mértékben megilleti a lányokat a dicséret, jó meccset játszottunk, úgy gondolom, legalább egy pontot megérdemeltünk volna - mondta a lefújás után Tóth Ferenc, a PELC edzője. - Kapufákat lőttünk, és 1-2-es állásánál véleményem szerint nem kaptunk meg egy jogosnak tűnő tizenegyest. Nagyon sajnálom a lányokat, mert rengeteg energiát fektettek ebbe a meccsbe, sokat dolgoztak. Igyekszünk a folytatásban javítani, ami nem lesz egyszerű, hiszen az NB II mezőnye rendkívül megerősödött.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!