Folytatódik a vízvezeték-csere a Dózsa utcában


2020-09-07 20:02:06  | cikk: HuHa  | 


Folytatódik a vízvezeték-csere a Dózsa utcában  főképe
Péntek estére elkészült az ivóvízvezeték cseréje a Dózsa György-Tókert-Vasvári Pál utca kereszteződésében, a kivitelező megnyitotta a csomópontot a járműforgalom előtt, így a Vasvári Pál utcában és a Tókert utcában ismét lehet közlekedni.

A munkálatokat ma a Dózsa György utca egyenes szakaszán kezdték meg, vagyis folytatták, méghozzá a Tókert utcai kereszteződés folytatásában. Vörös László, a kivitelező cég vezérigazgatója elmondta, minden nap 15-30 méteres szakaszon bontják meg az útburkolatot, emelik ki a régi azbesztcement vezetéket és építik be az új öntöttvas csöveket. A nap végén a munkaárok egy részét vissza is takarják, de a közvetlen építési területet teljes útszélességben lezárják, azon a szakaszon csak a járdán lehet közlekedni. Ez az állapot csak egy napig tart minden megbontott útfelületszakasz esetében.

A Dózsa György utca a Tókert utca és a Radnóti utca között van lezárva jelenleg, oda csak az ott lakók hajthatnak be zsákutca jelleggel. A tervek szerint a közel 300 méteres szakaszon 3 hét alatt kicserélik a vezetéket, természetesen ez függ az időjárástól - tájékoztatott a vezérigazgató.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!