27-re emelkedett a zárlat alá helyezettek száma


2020-09-04 19:13:28  | cikk: HuHa  | 


27-re emelkedett a zárlat alá helyezettek száma főképe
24 óra alatt 4 új megerősített, pozitív esetet regisztrált a hatóság városunkban, közülük 1 fő már járványügyi megfigyelés alatt állt. Ez azt jelenti, hogy szeptember 4-én 27 személy zárlata van hatályban - derült ki a péntek délutáni adatokból.

Az összes karanténban lévő pápai lakos száma csütörtök délután óta 71-ről 88-ra emelkedett. A zárlat alatt álló 27 pápai mellett 15 fő esetében elkülönítést rendelt el a hatóság - ez 2-vel több az egy nappal korábbinál -, és 46 járványügyi megfigyelés van hatályban, ami 11-gyel több, mint tegnap. Ugyanakkor 4 karanténhatározatot megszüntettek, 1 esetben két negatív laboratóriumi teszt tette ezt lehetővé, 3 pápai járványügyi megfigyelése pedig lejárt.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!